Deze B&B, geopend in 2017, is vanaf het begin erg gewaardeerd door de gasten die er verbleven. We zijn dan ook trots op de award toegekend door booking.com.

booking_2023_900x900px.png
bb-t-heirweggoed20-mediumbijgesneden.jpg

Ontbijt

Ontbijt


De ontbijtruimte is opgenomen in de open keuken waar het mooi vertoeven is met zicht op de tuin en het achterliggend bos.
Bij goed weer schijnt het ochtendzonnetje in je bord.
’s Morgens wordt u er verwend met een zeer uitgebreid ontbijt. Er worden zoveel mogelijk lokale producten gebruikt. Een glutenvrij ontbijt is eveneens mogelijk, maar om praktische redenen vragen we om dit vooraf door te geven.
Indien gewenst kan een lunchpakket bekomen worden voor wie er een dagje op uit trekt.
Het ontbijt wordt op weekdagen geserveerd vanaf 7u00 en in het weekend vanaf 8u00. We vragen om niet later dan 9u30 uw ontbijt aan te vangen. Zo heeft alle tijd om rustig en ontspannen te genieten.

Ligging

Ligging


Door zijn unieke ligging, aan de rand van zo’n 300 hectare bos in de provincie Oost-Vlaanderen, ademt de omgeving rust uit. U kan er naar hartelust wandelen, joggen, fietsen of gewoon de vogeltjes gade slaan op een bankje. Fietsen worden mits een kleine vergoeding ter beschikking gesteld, maar vooraf reserveren is aangewezen. Meer info op onze reservatiepagina.
Voor gasten die hun paard wensen mee te brengen zijn er faciliteiten beschikbaar bij paardenfokkerij Somar Arabians op minder dan een kilometer afstand.

Zithoek gasten

Zithoek gasten


De ontvangstruimte beschikt eveneens over een gezellige zithoek waar meerdere gasten samen kunnen napraten over de belevenissen van de dag bij het genieten van een honesty bar. Koffie en thee zijn trouwens inbegrepen in de kamerprijs. Buiten staan meerdere terassen alsook de tuinkamer ter beschikking van de gasten.

Landelijke sfeer

Landelijke sfeer


De B&B is ondergebracht in een 19de eeuws hoevetje dat de afgelopen jaren met zorg gerenoveerd is.
Gastvrouw Mia weet dankzij de juiste decoratie een authentieke landelijke sfeer te creëren.

Search

Ratebox